Juhannuksen ETYK-kassi

Juhannus lähestyy! Nyt alkaa olla viimeiset hetket päivitellä viikonlopun ETYK -kassia, ennen varsinaisten rientojen alkua!! Teille, jotka ette ole moisesta kuulleet, kyseeessä on siis "en tule yöksi kotiin" -kassi. Juhannuksena se on oiva apulainen kenelle tahansa, koska suomalaiset ovat tunnetusti kovia juhlimaan, varsinkin kun kyseessä on yöttömän yön juhla.

Kassin sisälle pakataan pieniä apukonsteja, joilla voi seuraavastaa aamusta selvitä hieman kunniallisemmin, heräätpä sitten vieraasta festariteltasta tai ystävän mökistä. Oma versioni ETYK-kassista on hieman pidemmälle viety. Esineitä on enemmän, mutta kaikki ovat pienikokoisia ja sitäkin tarpeellisempia.

1) Särkylääke = haha, pitääkö tästä erikseen mainita. Pidä näitä mukana, niin seuraava aamu valkenee luultavasti nopeammin ja astetta kivuttomammin.

2) Suunraikastin = Hampaiden harjaus unohtuu hyvin usein juhlinnan lomassa. Mintun makuisella suunraikastimella hämäät juuri sopivan hetken vieressäsi makoilevaa urosta, kunnes saat hammasharjan- ja tahnan käteesi.

3) Tamponi= Yllätysten varalle.

4) Savet-pyyhe = Kosteuspyyhkeellä raikastat kasvosi hetkessä ja luot raikkaan ihon. Naturelli naama on aina parempi, kuin eilisillan jähmeä huulipunat-naamalla look.

5) Kondomi = Jos lykästää, etkä ole vauvatuulella.

6) Huulirasva = Varsinkin sävytetyllä huulirasvalla saat nopeasti kosteat ja hyvän-näköiset sekä -tuoksuiset huulet.

7) Vanupuikkoja = Saat suurimmat ripsiväripaakut korjattua poskiltasi.

8) Berocca poretabletti/ Alka Zeltzer = Kumpikin näistä tableteista veteen sekoitettun auttaa palauttamaan nestetasapainoasi. Tämä auttaa selviytymään krapulatilasta huomattavasti nopeammin, kuin pelkkä selällään makaaminen. Ihanteellisin koktail on nämä kaksi tablettia yhdessä.

9) Rakkolaastari =Näitä AINA tarvitaan.

10) Uudet alushousut =Päivä lähtee huomattavasti raikkaammin liikkeelle.

11) Aurinkolasit = Jos tarve vaatii, voit piiloutua suurimmalta yleisöltä lasien taakse, kunnes onnistut taas korjaamaan naamasi edustuskuntoon.

12) Kampa & ponnari = Sileät ja ponnarilla olevat hiukset herättävät huomattavasti vähemmän huomiota, kuin sekainen takkutukka.

13) Hyttyspuikko = Puhumme Suomen kesästä. Jos haluat selvitä ilman kutisevia punaisia paukamia, suosittelen lämpimästi!

14) Aurinkorasva = Ei toivotut aurinkorajat ovat ei toivottuja! Käytä siis aurinkorasvaa. Tosin en voi luvata, että kyseiselle purkille on luvassa suurkulutusta tulevana viikonloppuna.. :)

Toivotan kaikille super hyvää ja riemukasta juhannusta! Otetaan ilo irti elämästä, vaikka sää ei olisikaan meidän puolella. Järki päässä ja housut jalassa, vai miten se menikään, haha!

HYVÄÄ JUHANNUSTA, xoxo


Kommentit

Suositut tekstit