Kesä tulee!

Tämä päivä alkoi niin aurinkoisena ja kauniina, että ajattelin kirjoittaa hieman kesäjutuista. Aamukahvia juodessa satuin katsomaan Youtubesta Jennifer Lopezin musavideoita ja kuuntelimpa myös vanhan suosikkikappaleeni "I'm into you". Kyseisessä biisissä JLo piehtaroi rannalla ihanassa rusketuksessa ja tottakai komeen miehen kainalossa. Videon alkaessa neiti makoilee rantatuolilla limsaa juoden ja tässä samaisessa kohtauksessa on myös demonstroituna mun aivan ehdoton suosikkikesämeikki!! Jennifer Lopez - I'm Into You ft. Lil Wayne

Ihana ruskettunut ihonpinta, kaunis kuulto poskilla, supervärikäs huulipuna/kiilto huulilla ja kauniit metallivärit luomilla. Tän vuoksi kannattaa odottaa kesää :) Vaikka oma ihonväri ei vielä tässä vaiheessa Suomen kesää ole lähelläkään JLo:n rusketusta, ei haittaa. Väriä voi taikoa itseruskettavalla tai asteittain päivettävillä tuotteilla. Kokemattomalle suosittelen asteittain päivettävää tuotetta, koska siinä värjäävää ainesosaa on vähemmän eli tulos on tasaisempi, vaikka levitystekniikka olisi vielä hakusessa. Omat lempparini ovat St. Tropez -merkin itseruskettavat (myydään ainakin Stockmannilla), joissa väri on todella hyvä ja aine oikeasti imeytyy vartissa, eikä seuraavana päivänä.Tässä ovat omat lempituotteeni kyseisen lookin toteuttamiseen (ja muutama vaihtoehtoinen ratkaisu myös):

POHJUSTUS:
 1) Lancome - Teint Miracle (010). Tekee ihon pinnasta virheettömän ja tuo kasvoille luonnollista hehkua. Ihanteellinen normaalille/ hieman pintakuivalle iholle, sopii täydellisesti alkukesään. Tällä hetkellä käytän vielä tämän sarjan vaaleinta väriä (koska kasvoni ruskettuvat todella hitaasti), mutta usein sekoitan joukkoon hieman sävyttävää päivävoidetta. Tulos on hyvä ja näyttää yhä luonnolliselta!

2) Giorgio Armani - Maestro (5,5). Kun päästään hieman kuumempaan ja kosteampaan kesäilmaan, on Maestro silloin ehdoton. Superohut seerumimeikkivoide tekee lähes mattapintaisen tunteen iholle ja pysyy kauniina koko päivän. Kesäjuhlien must-juttu. Yhdellä kerroksella saadaan todella luonnollinen lopputulos, mutta kerrostamalla saadaan myös täydellisen peittävä lopputulos. Toimii parhaiten normaali/ sekaiholle, kuivalle iholle en suosittele ollenkaan.

 HEHKU:
3) Giorgio Armani - Fluid Sheer (11). Yksi lempituotteitani! Ihana nestemäinen rusketusväri, joka taputellaan poskille meikkivoiteen päälle, mielellään silloin kun ihonpinta on aavistuksen märkä. Varsinkin tämä sävy tuo poskille ihanan kuparisen hehkun, jossa on kuitenkin aavistus punaa joukossa. Sopii niin päivään kuin iltaan. Päivällä riittää hyvin vähäinen määrä tuotetta, illalla voi käyttää enemmän kunnon efektin takaamiseksi. Iltarientoihin voi tuotetta laittaa myös ohimoille ja otsan reunoille kehystämään kasvoja.

4) Giorgio Armani - Meikkisivellin (15). Käytän tätä sivellintä niin meikkivoiteen levityksessä, kuin hehkun taputtelemiseen poskille. Loistava työkalu, kunhan muistaa malttaa tuotteen määrässä. Vähän ensin ja sitten lisäillään.
 
 SILMÄT:
5) Inglot - Luomiväripaletti: 402 ja 423 eli alarivin ruskeat metallivärit. Päivämeikkiin käytän yleensä liikkuvalle luomelle pelkästään sävyä 402 ja iltameikkiin lisään vielä luomivakoon tummempaa sävyä 423. Sopivat täydellisesti yhteen ja vielä täydellisemmin ruskettuneeseen ihonsävyyn. Inglot tekee mielestäni erittäin hyviä luomivärejä ja rakastan ideaa, jossa kaikki paletin sävyt saa valita itse! Näin kaikki värit tulevat käyttöön, eikä paletti jää käyttämättä.

6) L'Oréal Paris - The super slim liquid eyeliner (black). Superohut tussimainen lineri, jolla saa luotua päiväksi kauniin luonnollisen rajan ja illan viettoon vahvemman ja näyttävämmän rajauksen. Väriä irtoaa aika kivasti, joten älä paina kynää liikaa. Rajaustussien ykkönen. 

HUULET:
7) Giorgio Armani - Flash Laquer (524). Jos päivällä arkailee voimakkaiden värien käyttöä, voi tämä Armanin tuote olla oikea ratkaisu siihen. Huulikiilto mukailee huulien omaa väriä, tehden niistä kauniin täyteläiset ja kosteutetut. Ei tunnu liimamaiselta, vaan hyvin pehmeältä. Käytän tätä väriä usein päivällä, jopa huulirasvan sijasta. Oikea löytö!

8) L'Oréal Paris - Caresse (200). Nyt päästään asiaan! Tällä värillä taiotaan hetkessä ne ihanat ja supervärikkäät herkkuhuulet! (Eikä tuotteen hinta päätä huimaa..) Pysyy äärettömän hyvin ja jättää ihanan kiillon huulen pintaan. Ei välttämättä vaadi rajausta, mutta juhlatilanteessa laittaisin kuitenkin. Yksi mun lemppariväreistä kesähuuliin!!

JES! Tämä lookki on nyt valmis. Erikseen en mainninnut ripsaria, mutta jokainen sen olisi varmasti osannut lisätä joukkoon täydentämään silmämeikkiä. Nyt eikun kesästä nauttimaan ja kasvot hehkumaan :) Lauantai-ilta ja kesäkekkerit sopivat täydellisesti ton lookin kokeiluun.

Ihanaa iltaa kaikille, xoxo

Kommentit

Suositut tekstit