L'Oréal Paris Glam Lights

"Mä haluun samanlaiset raidat kuin Blake Livelylla!" Ilmoitti sisareni, joka saapui yllättäen kyläilemään L'Oréal Préférence Glam Lights -raitapaketin kera. Jep jep. Ollaan kertaalleen jo tapeltu tämän niin "kätevän" raitaharjan kanssa, joten laitoin samantien kahvin tippumaan ja vedin muutaman kerran ylimääräistä happea sisään. I can do this!

Viime kerralla teimme liukuvärjäystä, jossa kyseinen vekotin teki enemmän pahaa kuin hyvää ja lopulta päädyin häivyttämään väriä ihan omalla piikkikammallani. Tällä kertaa tiesin, mitä odottaa. Kun ensi kertaa avasin pakkauksen ja kokeilin raitaharjaa ilman vaalennusainetta, se tuntui hyvältä ja liukui tukassa hyvin. Jo kokemuksesta tiesinkin, että ongelmia tulee kuitenkin vasta aineen kanssa.


Kampasin siskoni hiukset selviksi ja asetin kauniin kapan aka roskapussin harteille suojaamaan vaatteita. Sitten sekoitin vaalennusaineen. Käytimme värisävyö nro. 3, joka on tarkoitettu ruskeille hiuksille. Aloitin levittämisen ohjeiden mukaan hiusten tyvestä, kohti latvaa vetäen. Ensimmäinen ongelma tuli siinä, että puolet aineesta tarttui heti tyvessä kiinni hiuksiin ja latvaan kun pääsin, niin tuotetta ei ollut enää jäljellä/ loppu ei irronnut harjasta pois. Lisäsin ainetta ja aloitin paikkaamaan raitaa puolesta välistä kohti latvaa, mutta tässä vaiheessa täsmälleen samaan kohtaan jatkaminen oli lähes mahdotonta ja raidan paikka siirtyi. Huoh.. 


Urheasti jatkoin loppuun saakka ja yritin häivyttää "raitapaakkuja" piikkikammalla pienemmiksi. Tässä vaiheessa kirosin jälleen kerran tätä keksintöä.. Helppous oli jälleen kerran kaukana. Vaikutusajan loputtua siskoni pesi tuotteen pois ja kuivasi tukan ja sitten ryhdyimme analysoimaan lopputulosta. Muutama väripaakku oli jäänyt paikalleen ja ne piti korjata tekemällä muutama raita uudelleen. Toisen levityskerran jälkeen (jonka tein puhtaasti käsityönä), raidat olivat jo paljon paremmat ja uudelleen tehdyt menivät kauniisti ja selkeästi tyvestä latvaan asti. 


Loppujen lopuksi asiakas aka siskoni oli tyytyväinen, vaikka lopputulos ei nyt ihan Blake Livelyn tasolle yltänytkään. Yhteensä leikkiin kului aikaa kaksi levityskertaa + 35min vaikutusaikaa ensimmäisellä kerralla ja toiset 30 seuraavalla kerralla, joten onneksi ei ollut suurempaa kiirettä! Eli ainakaan yksin en suosittele ketään tätä tuotetta käyttämään. Vaatii kaverin apua ainakin pään takaosaan. Siskollani hiusväri on 5-6 luokkaa (eli tumma) ja tähän pohjaan tuote saa vaikuttaa ainakin 40minuuttia, mikäli haluaa oikeasti vaalean värin ilman sitä punaista vivahdetta.

Olipahan taas kokemus.. En kyllä ihan heti tartu tähän vekottimeen uudestaan, haha! Mites muilla sujuu tämän laitteen kanssa? Olenko mä vaan ainut, joka ei ymmärrä, että tää onkin oikeesti super näppärä, haha!!

Hauskaa maanantaita, xoxo!! 


Kommentit

Suositut tekstit