Oma blogi!

Viimeinkin allekirjoittanut löysi tarpeeksi aikaa ja sai luotua pohjan tulevalle harrastukselleen, eli bloggaamiselle. Kosmetiikasta kirjoittaminen on ollut mielessäni jo pitkään, koska omakohtaista kokemusta aiheesta on kertynyt jo usean vuoden ajan.  Nyt voin hyvillä mielin jakaa näitä vinkkejä myös eteenpäin!

Olen työskennellyt urani aikana kosmetologina, meikkaajana sekä kosmetiikkamyyjänä ja ollut tekemisissä useiden eri brändien kanssa niin ammatti- kuin kuluttajapuolella. Kauneudenhoidon ohella olen myös kilpaillut useissa kauneuskilpailuissa niin Suomessa kuin ulkomaillakin, joten kauneuden vaaliminen on minulle erittäin tärkeää. Huoliteltu ulkonäkö on tällä alalla kuin käyntikortti. Se kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

Erityisesti ihonhoito ja värikosmetiikka ovat lähellä sydäntäni. Olen testannut omaksi ilokseni useita eri sarjoja ja tuotteita ja myöhemmissä kirjoituksissa tulen paljastamaan myös omat MUST-tuotteeni, joita ilman arki ei toimi. Testaan myös huvikseni erilaisia uutuus-tuotteita (josta kiittävät myös kylpyhuone ja aviomies), joten omasta kosmetiikkakaapistani löytyy tuotteita joka lähtöön. Mutta kaikille suotakoon omat harrastuksensa :D

Nyt päätän tämän ensimmäisen kirjoituksen tähän ja ryhdyn valmistelemaan kirjoitusta kesästä ja kesätuotteista! Testiin tulevat aurinkotuotteet sekä uudet aurinkopuuterit. Näitä odotellessa.

Ihanaa viikonloppua!! xoxo

Kommentit

Suositut tekstit