Silmänympärysiho ja miesten kosmetiikka

Kävin viime vuoden puolella Raumalaisessa Kauneus- ja Terveyshoitola Leilassa hoidattamassa kasvoni kuntoon. Hoidon yhteydessä tehtiin minulle myös ensimmäistä kertaa VISIA-ihoanalyysi.

VISIA on siis laitteella tehtävä kuvallinen analyysi ihon kunnosta. Asiakkaan kasvot puhdistetaan ja iho kuvataan. VISIA-analyysi kertoo ihon pinnan lisäksi valoa läpäisevän pintakerroksen alla tapahtuvista ihomuutoksista ja näin ollen antaa ammattilaisille mahdollisuuden luoda kullekin asiakkaalle yksityiskohtaisen hoito-ohjelman. Analyysi mittaa ihosta mm. ryppyjä, ihohuokosia, auringon aiheuttamia vaurioita, pigmentaatiota, ihotulehdusten, kuten aknen jälkiä sekä yleistä ihon laatua. Tulokset ovat aina henkilökohtaisia, mutta ohjelma vertaa ihon ominaisuuksia suhteessa iän ja ihotyypin mukaan.

Muutoin tämän ohjelman tulokset eivät yllättäneet (koska olen pitänyt ihostani hyvää huolta jo pitkään), mutta silmänympärysalueen kuvat saivat aikaan muutaman ylimääräisen sydämenlyönnin. Koska kuvat otettiin ilman minkäänlaista kosteusvoidetta, huomasin muutaman selkeän alkavan juonteen kummallakin puolella. Nytkö se jo alkaa??!

Tästä lähtien projektinani on ollut täydellisen silmänympärystuotteen metsästys. Kaikista ihonhoitotuotteista, olen ehdottomasti laiskin käyttämään silmänympärysvoidetta, joten ehkä tulokset eivät siis valehdelleetkaan... Yleensä voiteiden koostumukset ovat omaan makuuni aivan liian raskaita. Ja joskus silmänympärystuote vain kertakaikkiaan unohtuu. Suosin roll-on tuotteita, koska mielestäni ne ovat ihanan helppoja, mutta oikeasti tehokkaan roll-onin löytäminen on hyvin haastavaa.

Eilen olin taas metsästämässä uutta roll-on tuotetta. Suosikkien listallani tällä hetkellä oleva Chanelin - Hydra beauty Gel Yeux on palvellut hyvin (vaikka ei roll-on olekaan), mutta kaipaan jälleen kesäksi jotain vieläkin helpompaa ja kevyempää. Pikaisen hakemisen jälkeen totesin olevani jälleen mahdottoman tehtävän äärellä.


Melkein luovuttaneena, satuin kävelemään L'Oréalin miesten osastolle... ja tattadadaa! Löysin haluamiani tuotteita, vaikka minkälaisilla koktaileilla. Hinnat eivät päätä huimanneet ja tehojakin tuotteissa oli paljon enemmän. Päätin ehdottomasti ottaa riskin ja kokeilla. Entisenä kauneuskilpailijana olen törmännyt jos jonkinlaisiin vippaskonsteihin, joista tämä tuntui vähiten oudolta. Tällä kertaa mukaani lähti hyvin edullinen Men Expert Vitalift5 roll-on, joka lupaa kosteuttaa, pehmentää, silottaa, kiinteyttää ja virkistää. Tuote on tarkoitettu kiireiselle miehelle, joka kuitenkin välittää ihostaan. Miksei siis minullekin :)


Illalla kokeilin löytöäni ensimmäisen kerran. Tuoksua ei ollut juuri ollenkaan, loistavaa! Ja muutenkin koostumus tuntui lähes täydelliseltä. Miksen ole keksinyt tätä jo aikaisemmin. Nyt katsotaan miten tuote vaikuttaa jatkossa, siitä lisää myöhemmin!

Hyvää tiistaita!! xoxo  


Kommentit

  1. Onko tuote toiminut toivomallasi tavalla? :)

    VastaaPoista
  2. Moikka! Itseasiassa on toiminut äärettömän hyvin!! Todella kätevä ja helppokäyttöinen ja koostumus on ihanan raikas, kosteuttava ja poistaa todella tehokkaasti myös turvotusta! Oon löytänyt uuden lempparin :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit