Täydennystä meikkipussiin!

Eilen tuli Helsingin reissulla osteltua uusia ihanuuksia meikkipussiin! Tarkoituksenani oli ostaa tuttu ja turvallinen Giorgio Armanin Sheer Bronzer, mutta kun pääsin Stockmannin kosmetiikkaosastolle jalat kuljettivatkin minut suoraan Bobbi Brownin osastolle ja päätin ensimmäistä kertaa kokeilla heidän tuotteitaan. Mac ja Giorgio Armani ovat meikkisarjoista omat ehdottomat suosikkini, mutta aina joskus tekee mieli kokeilla jotain uutta. Se päivä oli tänään. Bobbi Brown Cosmetics


Päätin aloittaa kokeiluni hyvin perinteisillä tuotteilla, eli mukaan lähtivät Bronzing Powder sekä Brightening Lip Gloss huulikiilto.


Brightening Lip Glossista olen kuullut paljon hyvää, joten tiesin, että tuote tulee olemaan varsin käyttökelpoinen. Runsaasta värivalikoimasta päädyin lopulta keväisen raikkaaseen kylmään pinkkiin väriin nimeltä Popsicle (5). Tuotteen hinta on 24 euroa. 

Kokeilin kiiltoa heti kotiin päästyäni ja pidin siitä todella paljon. Runsas massa tuo huulille kauniin kiillon ja mukavaa voluumia. Ei tunnu liian paksulta eikä liian tahmaiselta. Pusutestissä tämä kiilto jäi kyllä aika mukavasti myös vastapuolen huulille kiinni.. Itse tykästyin tuotteeseen heti, mutta luulen että aviomieheni vielä harkitsee asiaa.


Toinen tuotteeni oli Bronzing Powder eli aurinkopuuteri sävy 2 eli Medium. Tuotteen hinta oli 37 euroa. Olen aurinkopuuterin suurkuluttaja ja hyllyistäni löytyy näitä tuotteita lähes joka merkiltä. Kaikkea on pakko kokeilla, näin ainakin hoen itselleni kun ostan taas uuden aurinkotuotteen, vaikka kotoani löytyisi lähes käyttämätöntäkin valikoimaa.  

Tässä tuotteessa pidän sen hyvin levittyvästä koostumuksesta ja ennenkaikkea väristä! Nettisivujen arvostelujen mukaan medium on yksi suosituimmista värisävyistä, ja ymmärrän täysin mistä se johtuu. Kaunis aavistuksen punertava väri tekee rusketuksesta luonnollisen näköisen, eikä tällä kertaa tarvitse pelätä sitä tunkkaisen keltaruskeaa lopputulosta! Halleluja! Tätä on odotettu!! Ensivaikutelma on ollut hyvä, nähtäväksi jää, kuinka hyvin tuote pysyy paikallaan. 

Mutta nyt on Bobbi Brownin maailmaa avattu myös hieman. Paljon on vielä nähtävää, mutta hitaasti hyvä tulee. Jos olet itse käyttänyt kyseisen sarjan tuotteita, niin mitkä on sun lemppareita? Hyvien vinkkien avulla on helpompi lähteä seuraavaksi katselemaan uutuuksia. Seuraavassa postauksessa kerron myös uusista Sephoran siveltimistäni ja tulossa on myös vinkkejä kesähäihin.

Hauskaa viikonloppua!! xoxo 

Kommentit

Suositut tekstit