#HYDRAFACIAL

Hei taas!

Pääsin pari päivää sitten testaamaan yhtä tämän hetken suosituinta hoitomenetelmää, nimeltään Hydrafacial. Tämä kasvohoito on erittäin suosittu kotimaassaan jenkeissä ja monet maailmantähdet kuten Beyoncé ja Paris Hilton vannovat sen nimeen. Pikku hiljaa suosio alkaa näkymään myös täällä Suomessa.

Hydrafacial on siis täysin uudenlainen hoitomenetelmä, joka samalla kertaa puhdistaa, kuorii, syväpuhdistaa huokoset sekä imeyttää ihoon hoitavia aineita. Laitteella tehtävä hoito perustuu alipaineimuun, jolla ihosta imetään kuollut solukko, lika sekä ehostuksen jäänteet pois. Jo yhden hoitokerran jälkeen voi havaita, kuinka iho kirkastuu ja pehmenee. Laitehoito sopii kaikille, mutta erityisesti sillä voidaan hoitaa epätasaista ihonväriä, ihon kuivuutta ja kuivuudesta johtuvia juonteita, parantaa kirkkautta ja kimmoisuutta sekä puhdistaa rasvaista- ja akneihoa.


Kuulostaa lupaavalta! Vaikka omat ihonhoitorutiinit olisivatkin kunnossa, ajan myötä huokosiin kertyy ylimääräistä likaa, joten tietyin väliajoin on syväpuhdistus tarpeen kaikille. Varsinkin itse olen huomannut, että kesähelteet ja ehostus tuottavat helposti pieniä tukkeumia, joten kasvojen syväpuhdistaminen on välttämätöntä, jos haluaa pitää ihonsa kunnossa.

Pääsen Kauneus- ja Terveyshoitola Leilan ihanan Kristan käsittelyyn. Hoidon alussa kasvot puhdistetaan puhdistustuotteella ja kasvovedellä, mutta halutessaan silmämeikki voidaan jättää. Silmänympärysihoon ei tämän hoidon aikana kosketa ja ideana on, että asiakas voi sopia tapaamisen vaikka keskellä päivää ja jatkaa arkeaan heti sen jälkeen. Hoito kestää maksimissaan 45 minuuttia, joten se sopii kiireisellekin ihmiselle.

 
Ensimmäisen vaiheen hoitoneste pehmittää talia ja syväpuhdistaa ihoa ja yhdessä HydroPeel -kärjen kanssa, tämä yhdistelmä puhdistaa ja kuorii ihoa tehokkaasti. Vaikuttavina aineina ovat glukosamiini ja maitohappo, sekä ihoa hoitavat hiiva- ja merileväuute. 
Toisessa vaiheessa huokoset syväpuhdistetaan. Tehoaineessa vaikuttaa salisyylihappo, joka puhdistaa ihoa syvältä samalla irrottaen kuollutta solukkoa.  
Kolmannessa vaiheessa iho kyllästetään kosteudella. Antioksidanttipitoinen hoitoneste kosteuttaa ja raikastaa ihoa ja lopputuloksena on välittömästi samettinen ihonpinta.


Alipaineen imu tuntuu hassulta. Se ei missään nimessä satu eikä tunnu pahalta, vaan lähinnä siltä, kuin pikkuriikkinen imuri kulkisi pitkin kasvoja. Jo ensimmäisen kierroksen jälkeen ihonpinta tuntuu todella napakalta. Kasvoni punoittavat todella herkästi, joten mietin heti, että taidan olla tämän hoidon jälkeen todellinen tomaatti. Hetkellisesti näin onkin (ainakin kuvan ottohetkellä), mutta viimeisen kierroksen, eli superkosteuttamisen jälkeen Kristakin totetaa, että suurin punoitus on laantunut lähes täysin. Nice!

Aikaa on kulunut reilu puoli tuntia ja olen valmis. Krista esittelee minulle vielä päivän saaliin. Laitteen oma vesisäiliö kerää kasvoista kertyneen lian, josta myös nähdään kuinka suuri tarve puhdistamiselle on. Oma vesisäiliöni on hieman sameahko ja pohjalla voi erottaa pieniä hippuja, eli irronneita mustapäitä. Krista toteaa, että kasvoni ovat edelleen hyvässä kunnossa ja puhdistettavaa on vähän, mutta tällä laitteella jopa hyväkuntoisista kasvoista voidaan saada jotakin irti. Mahtavaa.


Kaikenkaikkiaan tunne hoidon jälkeen on erittäin hyvä! Kasvoni tuntuvat todella pehmeiltä ja ennenkaikkea raikkailta. Hyvä tunne säilyy iltaan asti. Hemmotteluksi en tätä käsittelyä kuitenkaan kutsuisi, eikä se ole sen tarkoituskaan. Hoito halutaan pitää nopeana ja tehokkaana kasvojen pikaparannuksena. Näen mielessäni jo niin monta ihotyyppiä, jotka hyötyisivät tästä! Nyt sitten vain aikaa varailemaan, SUOSITTELEN!


Hauskaa torstain jatkoa! Nauttikaa kesästä ja pitäkää kasvot kunnossa, xoxo!!


P.S Linkitin myös twitter-sivulleni kuvan hoidosta.Virallinen Hydrafacial -sivustokin kävi siitä tykkäämässä ja totesivat, että näyttääpä hyvälle :)

Kommentit

Suositut tekstit