Täydennystä meikkipussiin osa 2

Heippa!

Näin hivenen harmaana tiistaina ajattelin tuoda taas vähän väriä elämään ja kertoa teille aviomieheni tuomista Amerikan tuliaisista! Tässä kirjoituksessa pääsen siis esittelemään mun ihka uudet siveltimet ja ihanan Sephoran Baked Nude-luomiväripaletin.

Sephoran siveltimet ovat toimineet ainakin omassa käytössäni moitteettomasti ja siksi halusinkin nyt laajentaa valikoimaani. Hinta-laatu suhde on näissä siveltimissä myös kohdallaan ja varsinkin Pro-sarja kelpaa ihan ammattimeikkaajankin välineistöön oikein hyvin. Itseltäni löytyy sekä Pro että Classic-sarjan suteja.


Tällä kertaa halusin uuden puuterisiveltimen sekä uuden tarkkuus-siveltimen varjostuksille. Lopulta valitsin Sephoran Pro-sarjasta Flawless Powder Brush:in #40 ja Precision Smudge Brush:in #29. Olisin halunnut kokeilla Obsessive Compulsive Cosmeticsin harjoja, mutta niitä ei ollutkaan meidän paikallisessa Sephorassa (ei kiva) vaan olisi pitänyt netistä tilata. OCC:n harjoista olen lukenut paljon hyvää, mutta suureksi harmiksi ne saa nyt jäädä seuraavaan kertaan odottamaan.

 
1)Cream 2)Light Bronze 3)Soft Gold 4)Peach 5)Taupe 6)Silver 7)Deep Brown 8)Honey Brown  9)Deep Sienna 10)Plum

Sephora Moonshadow Baked Palette (In the Nude) on ihanan värikäs peruspaletti, jolla saa monta kivaa lookkia niin juhlaan kuin arkeen. Baked tarkoittaa sitä, että luomivärin koostumus on todella ohut ja se kimaltaa jonkin verran, joten kyseessä ei välttämättä ole aikuisen naisen tuote. Toki varjostukseen voi tummempia värejä silti käyttää aikuisellekin naiselle, mutta koko luomelle laitettavat vaaleammat värit ottaisin muualta. Pigmenttiä tuotteessa riittää todella hyvin ja laatu on erittäin hyvä hintaansa nähden, joka oli 27 dollaria eli noin 20 euroa.

Päivämeikissä olen koko luomella käyttänyt värejä 2, 4, 5 ja 8 ja iltameikissä 5, 6, 8 ja 10. Varjostuksia olen tällä paletilla tehnyt lähinnä väreillä 7 ja 9 ja valoefektejä kulmaluulle väreillä 1 ja 3. Oikein näppärä ja kiva paletti!


Flawless Powder Brush #40 (hinta 36 dollaria) toimii niin irtopuuterin kuin aurinkopuuterinkin levitykseen. Harja on hieman normaalia isompi (kuvassa näyttää pienemmältä kuin luonnossa) ja muoto on hyvin perinteinen puolikaari. Karvaa on sopivan tiheästi, joten lopputulos on todella kaunis ja samettinen. Harja on hyvin pehmeän tuntuinen, tosin se on vielä niin uusi, etten ole pessyt sitä kertaakaan, joten katsotaan muuttuuko tuote pesun jälkeen. Varsi on sopivan tukeva ja pitkä ja harjasta saa hyvän otteen.

Precision Smudge Brush #29 (hinta 18 dollaria) on aivan täydellinen varjostuksiin ja värin levitykseen alaluomelle ja olen tästä harjasta hyvin onnellinen! Harjaosan koko on aivan täydellinen ja karva on hyvin pehmeää, mutta ei jousta liikaa, eli väriä tarttuu harjaan juuri sopivasti. Me like!! Tämä pääsee aktiivikäyttöön.

Tämä tästä taas ja nyt uuden viikon kimppuun ja odottamaan viikonlopun Ruisrockia!! Toivotaan hyvää ilmaa ja aurinkoa, mun asu ei kestä mitään vesisadetta :)

Hauskaa tiistaita, xoxo!!

Kommentit

Suositut tekstit